PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Acest site este  detinut de S.C. SHOPINSTAL ONLINE S.R.L, societate comercială cu raspundere limitata, cu capital integral privat, persoană juridică română, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului Prahova, sub nr. J29/1786/2019, cod unic de inregistrare  41114835, cu sediul in judetul Prahova, municipiul Ploiesti, str. Poligonului, nr. 3, hala industriala C10.

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi. Acest angajament de respectare a confidențialității vă explică ce date cu caracter personal colectează S.C. SHOPINSTAL ONLINE S.R.L. de la clientii sai, prin intermediul colaborarii  noastre cu dvs. (produsele si serviciile noastre), precum și modul în care utilizăm datele respective, in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului  European.

 

TIPURI DE DATE CU  CARACTER PERSONAL

Pentru a colabora, prelucram datele dumneavoastra de contact (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa postala), precum si istoricul dumneavoastra de cumparaturi.

S.C. SHOPINSTAL ONLINE S.R.L. colectează datele pentru a opera eficient. Furnizați unele din aceste date direct, voluntar, de exemplu, atunci când:

  • creați un cont pe site-ul  www.magazinul-instalatorilor.ro;
  • administrați contul dumneavoastra de pe www.magazinul-instalatorilor.ro;
  • comandati un produs sau un seviciu;
  • adaugati un comentariu / review pe pagina produselor comercializate de noi;
  • ne sunati pentru a comanda un produs, pentru o oferta personalizata, pentru intrebari sau informatii pe care ni le solicitati. Va specificam faptul ca nu inregistram nicio conversatie telefonica pe care o avem cu dvs.
  • ne trimiteti un formular de contact pentru comenzi, oferte, intrebari sau informatii.

De asemenea, putem prelucra informatii despre dispozitivele utilizate pentru accesarea site-ului si despre interactiunea dumneavoastra cu site-ul.

 

Datele furnizate voluntar (nume, prenume, telefon, adresa de email, CNP), adica cele pe care le trimiteti pentru plasarea unei comenzi, temeiul legal este acela de a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016). Folosim datele pentru a putea emite factura fiscala.

 

NECESITATEA  PRELUCRARII  DATELOR DUMNEAVOASTRA

Daca ati achizitionat un produs de la  S.C. SHOPINSTAL ONLINE S.R.L., prelucram datele dumneavoastra pentru a va putea raspunde la solicitari.

De asemenea, utilizam aceste date pentru realizarea urmatoarelor interese legitime ale noastre sau ale partenerilor nostri:

  • oferirea de servicii asociate (garantie);
  • pentru a asigura buna functionare a site-ului nostru precum si pentru a asigura accesul dumneavoastra la conturile create in cadrul site-ului www.magazinul-instalatorilor.ro;

 

PERIOADA DE STOCARE A DATELOR PERSONALE

S.C. SHOPINSTAL ONLINE S.R.L. pastreaza datele dvs. cu caracter personal cât timp aveți un cont pe www.magazinul-instalatorilor.ro. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.


Vom păstra informațiile cu caracter personal atâta timp cât sunt necesare indeplinirii scopurilor, conform cerintelor legale.

In cazul in care legea nu prevede altceva, datele dvs. vor fi arhivate pe o perioada de 5 ani, dupa expirarea relatiei contractuale.

In cazul in care v-am emis o factura, datele dvs vor fi stocate timp de 10 ani, conform legii.

CATEGORII DE DESTINATARI AI DATELOR CU CARACTER PERSONAL

S.C. SHOPINSTAL ONLINE S.R.L.  nu comercializeaza, nu transfera, nu dezvaluie si nu permite accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal unor terti care nu au legatura cu activitatea sa. Pentru a putea atinge scopurile descrise mai sus, S.C. SHOPINSTAL ONLINE S.R.L. poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal altor entitati, respectiv:

  • companii de transport sau curierat si operatori de logistica angajati de S.C. SHOPINSTAL ONLINE S.R.L., pentru a livra comenzile;
  •  furnizori de servicii IT ce asista S.C. SHOPINSTAL ONLINE S.R.L. pentru functionarea si intretinerea site-ului web;

Dezvaluirea datelor dumneavoastra cu caracter personal este realizata in baza unui contract incheiat cu destinatarii datelor, prin care acestia se obliga sa utilizeze datele exclusiv in scopul in care le-au fost incredintate, sa respecte obligatia de confidentialitate si de asigurare a securitatii datelor, precum si sa respecte toate prevederile legislatiei in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

De asemenea, putem dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal unor autoritati publice, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate de acestea.

 

DREPTURILE CLIENTILOR SI MODUL DE EXERCITARE AL ACESTORA

În temeiul legilor aplicabile din domeniul protecției datelor, aveți următoarele drepturi pe care le puteti exercita in mod gratuit:

1.Dreptul de a accesa și de a obține o copie a informațiilor dvs. cu caracter personal.

Aveți dreptul să solicitați confirmarea dacă procesăm oricare dintre informațiile dvs. cu caracter personal. Dacă este cazul, puteți avea acces la informațiile dvs. cu caracter personal și la anumite informații referitoare la modul în care sunt gestionate și protejate datele.

2.Dreptul de a vă rectifica informațiile cu caracter personal.

Dacă puteți demonstra că informațiile cu caracter personal pe care le deținem cu privire la dvs. nu sunt corecte, puteți solicita actualizarea sau corectarea acestor informații.

3. Dreptul de stergere (dreptul de ”a fi uitat”)

Puteți face o astfel de solicitare în orice moment, iar S.C. SHOPINSTAL ONLINE S.R.L. va evalua îndeplinirea cererii dvs., însă acest drept se supune oricăror drepturi sau obligații legale potrivit cărora poate fi necesar să păstrăm datele. Pentru situațiile în care, conform legii, stabilim că solicitarea dvs. de a vi se șterge informațiile cu caracter personal trebuie să fie respectată, vom îndeplini acest lucru fără întârzieri nejustificate.

Aveti dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment. Procesarea informațiilor dvs. cu caracter personal se bazează pe consimțământul dvs. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea niciunei procesări realizate pe baza consimțământului acordat înaintea primirii retragerii respective.

4. Dreptul la restrictionarea  prelucrarii

Aveți dreptul să vă opuneți utilizării datelor dvs. cu caracter personal în scopuri de marketing direct. In cazul prelucrarilor in scop de marketing direct, va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare.

5.Dreptul de a depune o plangere

Plangeri referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire la aceasta informare sau in legatura cu utilizarea de catre Societate a datelor personale, va rugam sa ne contactati, alegand oricare din modalitatile de comunicare descrise mai jos.

6.Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate

Puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia.

7.Dreptul la portabilitatea datelor

Se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent de catre noi si care poate fi citit automat, dar si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

 

CONFIDENTIALITATEA DATELOR DUMNEAVOASTRA

Atunci cand prelucram datele dumneavoastra, utilizam masuri tehnice si organizationale care sa asigure confidentialitatea, disponibilitatea si corectitudinea datelor dumneavoastra.

Datele cu caracter personal care beneficiaza de un regim special de protectie (codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate, date bancare), sunt prelucrate in conditii limitative si in concordanta cu dispozitiile legale aplicabile acestui tip de date, cu asigurarea unor masuri tehnice adecvate pentru protejarea lor.

Cu toate acestea, trebuie să știți că in procesul de furnizare a datelor cu caracter personal către noi, transmiterea acestora prin intermediul internetului nu este complet sigură. Din acest motiv, orice transmitere de date prin intermediul internetului este pe propriul dvs. risc. Odată ce am primit datele dumneavoastră personale, vom utiliza proceduri stricte şi metode de securitate pentru a împiedica accesul neautorizat la aceste informaţii.

 

INFORMATII DE CONTACT

Vă rugăm să adresați întrebările dumneavoastră privind subiectul protecției datelor și orice cerere pentru exercitarea drepturilor dumneavoastră la următoarele informații de contact:

Telefon:
0728852277

E-mail:
office@magazinul-instalatorilor.ro

Politica de confidentialitate Harta site Design si hosting Geonit Consult